Aangeboden: Sri Lanka chauffeur

srilanka chauffeur nl is een uitgebreide website waar je alle informatie kunt vinden die je nodig hebt voor een leuke Sri Lanka vakantie SA Y tours regelt alle vakantie in overeenstemmingen met U gemaakt Vraag vrijblijvend een offerte of informatie.

Het mooie wanneer je boekt bij SAY - tours is, dan heb je niet alleen een mooie vakantie voor jou zelf of familie, maar helpt tevens de Sri Lankaanse bevolking, het is namelijk zo dat de SAY - tours chauffeurs 5% afstaan voor de Stichting Ayubowan Yaluva

U wordt tijdens de rondreis indien nodig bijgestaan door mij persoonlijk, en kan dan alles in het Nederlands worden besproken of worden geregeld,ben zelf woonachtig in Sri Lanka

Voor de eerste dagen van Uw verblijf kunt U ook bij mij terecht, heb een bed and breakfast met twee kamers die ik ter beschikking stel voor een aangename schappelijke prijs per dag/nacht, tijdens Uw verblijf kunnen we dan alvast de plannen voor een te maken rondreis doornemen en al mijn ervaringen met dit prachtige land met U delenKosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Sri Lanka chauffeur

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:31-05-2015 om 09:27u
Door:Jan Kerkhofs
Bekeken door: 2176 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 4 vragen gesteld
Woonplaats:Daluwakotuwa Sri Lanka
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.