Te huur: WaJa bed and breakfast Negombo

Voor uw eerste dagen in Negombo bieden wij twee mooie kamers aan waar U de eerste uren na een lange vlucht kunt bijkomen ook is dit een uitstekende plaats voor de laatste dagen van Uw verblijf is dicht bij het vliegveld Wij hebben twee kamers die wij aanbieden op basis van bed en ontbijt

Een kamer met een extra groot twee persoons bed >dan 2m en twee twee persoons bedden op een kamer, dus in feite zouden er maximaal 6 personen kunnen slapen.
Gezamenlijke badkamer met heet water en koud waterKosten: Vaste prijs € 15,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:02-11-2016 om 09:29u
Door:Jan Kerkhofs
Bekeken door: 1199 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Daluwakatuwa Negombo Kochchikade
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 15,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.